I s a b e l l e O p h o f  samarbeider, etter behov, med høyt kvalifiserte utøvere som bistår kunden individuelt, eller i team (privat og organisasjonsmessig) .Hun foretrekker derimot å jobbe selv med deltagere i et prosjekt siden hun engasjerer seg i hver eneste en og ser verdien i dette. Mål - en endringsprosess med varig vekst.

Isabelle Ophof : 'For å kunne ta veien opp, må du selv ta et valg. Alt handler om a ta valg og holde deg til dem. Som metal trener så trigger og guider jeg deg  gjennom hele endringsprosessen slik at du selv vil se din vei oppover. Det handler om å ta solide steg i egne valg, ikke andres. Du selv skal eie endringen. Dersom jeg rører ditt hjerte, skaper jeg bevegelse. Du kan. Valget er opp til deg.´

ISABELLE OPHOF

Isabelle Ophof: Født i Nederland 1962. Norsk statsborger. Hun har alltid vært  sterkt begeistret av menneskets vekst og utvikling. Hun tok i ung alder både en førskole -og en allmenlærer utdanning. Dette ble hennes grunnstøtte til videre utdanning. Hun studerte videre i både engelsk- og psykologifaget.  Hun danset ballett i over 18 år og  var ellers mye ute i naturen. Hun forteller at naturen ble hennes kilde til ro.  Som ung voksen reiste hun mye. Hun tok eksamen i en  Masterclass i Psykolog i København og ble Mastercoach i Nevro Linquistic programming, samt en autorisert Tankefelt terapeut. Hun har jobbet som kognitiv terapeut og ledercoach i flere år samtidig som hun jobbet med skolerelaterte oppgaver. Isabelle ønsket å bistå andre i endringsprosesser.  På fritid skrev hun bøker ( krim og romaner). Hun har jobbet som pedagog, HR rådgiver og studie-rådgivning.  Ledelse og kommunikasjon var emner hun var ettertraktet for som foredragsholder. Spesielt i Rogaland. Idag har hun arbeidserfaring siden 1985  (fra å være pedagog for mennesker i alle aldre til å være en solid og engasjert virksomhets-eier og leder). Etter å ha utdannet ungdom til fagbrev i 15 år, ønsket Isabelle Ophof å vise hvordan det er og  jobbe med barn, unge og deres familier. Dette resulterte i  et pedagogisk barnesenter som hun startet i Sandnes, Rogaland. En nedlagt strutsefarm, som hun så potensiale i, ble forvandlet til dette formålet. Hun startet med 18 ansatte og solgte virksomheten 8 år seinere med nærmest 60 årsverk. Litt av en dame altså. Hennes spesialisering ligger innenfor endringsprosesser i lederkulturer.  Hun er innovativ, proaktiv og særlig løsningsfokusert, Hun tenker stadig nytt, og ser raskt talenter og behov hos mennesker. Et svært intuitivt menneske som sjelden har bommet i det hun forutsier hos mennesker. Hun nevner minst mulig hennes intuitive evner, hun bruker dem derimot strategisk . 

Er du eller dere  selv i  en vekst prosess eller bare ønsker endringer, da anbefaler jeg sterkt denne damen. La henne sette fokus på  både ditt mindset og mønstre gjennom den utrolige LØFT-metoden som hun har utviklet (siden 2004). Dette  er  et verktøy Isabelle Ophof bruker hver eneste dag. Hun er i tillegg utdannet instruktør i Mindfulness og forteller at mindfulness og meditasjon gjør mennesker sterkere bevisst på  egne handlinger og resultater. Hun kaller hennes egne timer Powerful Mindfulness (PM) siden hun skaper sterke inntrykk når hun setter i gang med deltakerne.

Isabelle har været virksomhedsleder i mindst 18 af sine mange arbejdsår. Både som visionær iværksætter, virksomhedsejer og som underviser. I dag er hun tilbage på skolen, denne gang i Oslo. Hun tog dette job for at give sig selv lidt ro, som hun selv siger. Dette viste sig at være lidt mindre roligt end forventet, og også her har Isabelle dannet sig stærke refleksioner over, hvordan udviklingen især i Osloskolen har været. Hun er en vidunderlig leder. Ikke underligt, at virksomheder vil have hende tilbage som taler. Følg godt med denne kloge og visionære dame, fordi hun ved, hvad hun taler om. En iagttager, der uden varsel og gerne efter et stille tilbagetog pludselig kan vende tilbage med revolutionære aktioner. Meget spændende og følg med! 'Alt er læring, og alt skaber vækst. Alt er ingenting og intet er alt', siger hun.

(Fredrik Bersager - København/DK)