I s a b e l l e O p h o f  samarbeider, etter behov, med høyt kvalifiserte utøvere som bistår kunden individuelt, eller i team (privat og organisasjonsmessig) .Hun foretrekker derimot å jobbe selv med deltagere i et prosjekt siden hun engasjerer seg i hver eneste en og ser verdien i dette. Målet er en endringsprosess med varig vekst.

Isabelle Ophof : 'For å kunne ta veien opp, må du selv ta et valg.Alt handler om a ta valg og holde deg til dem. Som metal trener så trigger og guider jeg deg  gjennom hele endringsprosessen slik at du selv vil se din vei oppover. Det handler om å ta solide steg i egne valg, ikke andres. Du selv skal eie endringen. Dersom jeg rører ditt hjerte, skaper jeg bevegelse. Du kan. Valget er opp til deg.´

ISABELLE OPHOF

Isabelle Ophof: Født i Nederland 1962. Idag statsborger i Norge. Hun har alltid vært  sterkt begeistret av menneskets vekst og utvikling. Hun tok allerede i ung alder både en førskole -og en allmenlærer utdanning som base. Så studerte hun videre i engelsk og psykologi.  Hun danset ballett i over 18 år og  var ellers mye ute i naturen. Hun forteller at naturen ble hennes kilde til ro, noe hun alltid søker.  Som ung voksen reiste hun mye. Hun tok hun en Masterclass i Psykolog i København. Videre har hun Master i Nevro Linquistic programming og ble autorisert som Tankefelt terapeut. Hun jobbet som kognitiv terapeut i flere år mens hun jobbet med skolerelaterte oppgaver. Hun gjorde alt dette for å kunne bistå andre enda mer i deres egen vekst.  På fritid skrev hun bøker ( krim og romaner). Hun har jobbet som pedagog og rådgiver relatert til  HR / studierådgivning / ledelse og kommunikasjon og var en ettertraktet foredragsholder i mange bedrifter i Rogaland. Idag har hun over 37 år arbeidserfaring (fra å være pedagog for mennesker i alle aldre til å være en solid og engasjert bedriftseier /leder). Etter å ha utdannet ungdom til et fagbrev i 15 år, ville Isabelle Ophof vise hvordan det var og virkelig kunne jobbe med barn, unge og deres familier. Dette resulterte i  et pedagogisk barnesenter som hun startet i Sandnes Rogaland. En nedlagt strutsefarm, som hun så potensiale i, ble forvandlet til dette formålet. Hun startet med 18 ansatte og solgte virksomheten 8 år seinere med nærmest 60 årsverk. Litt av en dame altså. Hun spesialiserte seg i ledelse-strategier under endringsprosesser. Hun er innovativ, proaktiv og særlig løsningsfokusert, Hun tenker stadig nytt, og ser raskt talenter og behov hos mennesker. Et svært intuitivt menneske som sjelden har bommet i det hun forutsier hos mennesker. Hun nevner derimot minst mulig disse evnene, hun bare bruker dem. 

Er du eller dere  selv i  en vekst prosess eller bare ønsker endringer, da anbefaler jeg sterkt denne damen. La henne sette fokus på  både ditt mindset og mønstre gjennom den LØFT-metoden som hun bruker og har utviklet (siden 2004). Dette  er  hovedredskapet Isabelle Ophof bruker hver dag. Hun er i tillegg utdannet instruktør i Mindfulness og forteller at mindfulness og meditasjon gjør mennesker sterkere bevisst på  egne handlinger og resultater. Hun kaller hennes egne timer Powerful Mindfulness (PM) siden hun skaper sterke inntrykk når hun setter i gang med deltakerne.

Isabelle har vært bedriftsleder i minst 18 av hennes snart 37 yrkesaktive år. Både som visjonær gründer, bedriftseier og som lærer. Idag er hun tilbake i skolen og denne gangen i Oslo, Hun tok denne jobben for å gi henne selv litt ro slik som hun selv sier. Dette ble litt mindre rolig en forventet og også her har Isabelle dannet sterke refleksjoner omkring hvordan utviklingen særlig i Osloskolen har blitt. Følg godt med denne kloke og visjonære damen fordi hun kan det hun snakker om. En observatør som uten forvarsel og gjerne etter en taus tilbaketrekning kan komme tilbake med revolusjonerende handlinger. Veldig spennende og følge med på ! ´Alt er læring og alt skaper vekst. Alt er ingenting og ingenting er alt´, mener hun.     

(Fredrik Bersager - København/DK)