I s a b e l l e O p h o f  samarbeider, etter behov, med høyt kvalifiserte utøvere som bistår kunden individuelt, eller i team (privat og organisasjonsmessig) .Hun foretrekker derimot å jobbe selv med deltagere i et prosjekt siden hun engasjerer seg i hver eneste en og ser verdien i dette. Målet er en endringsprosess med varig vekst.

Isabelle Ophof : 'For å kunne ta veien opp, må du selv ta et valg.Alt handler om a ta valg og holde deg til dem. Som metal trener så trigger og guider jeg deg  gjennom hele endringsprosessen slik at du selv vil se din vei oppover. Det handler om å ta solide steg i egne valg, ikke andres. Du selv skal eie endringen. Dersom jeg rører ditt hjerte, skaper jeg bevegelse. Du kan. Valget er opp til deg.´

ISABELLE OPHOF

Isabelle Ophof: Født i Nederland 1962. Norsk statsborger. Hun har alltid vært  sterkt begeistret av menneskets vekst og utvikling. Hun tok i ung alder både en førskole -og en allmenlærer utdanning som hennes base utdanning. Så studerte hun videre i  både engelsk og psykologi.  Hun danset ballett i over 18 år og  var ellers mye ute i naturen. Hun forteller at naturen ble hennes kilde til ro.  Som ung voksen reiste hun mye. Hun tok eksamen i en  Masterclass i Psykolog i København. Videre har fikk hun en Master i Nevro Linquistic programming og ble autorisert som Tankefelt terapeut. Hun jobbet som kognitiv terapeut og ledercoach i flere år mens hun jobbet med skolerelaterte oppgaver. Hun gjorde for å kunne bistå andre i endringsprosesser.  På fritid skriver hun bøker ( krim og romaner). Hun har jobbet som pedagog og HR rådgiver samt innenfor studie-rådgivning.  Ledelse og kommunikasjon var emner hun var ettertraktet for som foredragsholder. Spesielt i Rogaland. Idag har hun arbeidserfaring siden 1985  (fra å være pedagog for mennesker i alle aldre til å være en solid og engasjert bedriftseier /leder). Etter å ha utdannet ungdom til fagbrev i 15 år, ville Isabelle Ophof vise hvordan det var og virkelig kunne jobbe med barn, unge og deres familier. Dette resulterte i  et pedagogisk barnesenter som hun startet i Sandnes Rogaland. En nedlagt strutsefarm, som hun så potensiale i, ble forvandlet til dette formålet. Hun startet med 18 ansatte og solgte virksomheten 8 år seinere med nærmest 60 årsverk. Litt av en dame altså. Hennes spesialisering ligger innenfor endringsprosesser i lederkulturer.  Hun er innovativ, proaktiv og særlig løsningsfokusert, Hun tenker stadig nytt, og ser raskt talenter og behov hos mennesker. Et svært intuitivt menneske som sjelden har bommet i det hun forutsier hos mennesker. Hun nevner minst mulig hennes intuitive evner, hun bruker dem strategisk derrimot. 

Er du eller dere  selv i  en vekst prosess eller bare ønsker endringer, da anbefaler jeg sterkt denne damen. La henne sette fokus på  både ditt mindset og mønstre gjennom den utrolige LØFT-metoden som hun bruker og har utviklet (siden 2004). Dette  er  hovedredskapet Isabelle Ophof bruker hver dag. Hun er i tillegg utdannet instruktør i Mindfulness og forteller at mindfulness og meditasjon gjør mennesker sterkere bevisst på  egne handlinger og resultater. Hun kaller hennes egne timer Powerful Mindfulness (PM) siden hun skaper sterke inntrykk når hun setter i gang med deltakerne.

Isabelle har været virksomhedsleder i mindst 18 af sine mange arbejdsår. Både som visionær iværksætter, virksomhedsejer og som underviser. I dag er hun tilbage på skolen og denne gang i Oslo. Hun tog dette job for at give sig selv lidt ro, som hun selv siger. Dette viste sig at være lidt mindre roligt end forventet, og også her har Isabelle dannet sig stærke refleksioner over, hvordan udviklingen især i Osloskolen har været. Hun er en vidunderlig leder. Ikke underligt, at virksomheder vil have hende tilbage som taler. Følg godt med denne kloge og visionære dame, fordi hun ved, hvad hun taler om. En iagttager, der uden varsel og gerne efter et stille tilbagetog pludselig kan vende tilbage med revolutionære aktioner. Meget spændende og følg med! 'Alt er læring, og alt skaber vækst. Alt er ingenting og intet er alt', siger hun.

(Fredrik Bersager - København/DK)