I s a b e l l e O p h o f  samarbeider, etter behov, med høyt kvalifiserte utøvere som bistår kunden individuelt, eller i team (privat og organisasjonsmessig) . Målet er en endringsprosess med varig vekst.

Isabelle Ophof : 'For å kunne ta veien opp, må du selv ta et valg. Som metal trener så trigger og guider jeg deg  gjennom hele endringsprosessen slik at du selv vil se din vei oppover. Det handler om å ta solide steg i egne valg, ikke andres valg. Du selv skal eie endringen. Dersom jeg berører ditt hjerte, skapes det bevegelse. Du kan. 

ISABELLE OPHOF

Isabelle Ophof: Født i Nederland 1962. Idag statsborger i Norge. Et land som tok hjertet hennes siden hun kom i 1988. Hun har alltid vært  begeistret av menneskets vekst og utvikling. Hun tok ung en allmen lærer utdanning som base. Så studerte hun videre i engelsk og psykologi. Som jente danset hun ballett i over 16 år, Hun var mye ute i naturen. Som ung voksen levde hun livet og reiste mye. Som voksen tok hun en Mastercl. i Psykolog hos Probana business school i København. Videre har hun Master i mental trening og ble autorisert Tankefelt pedagog og psykoterapeut /familieterapeut. Hun er forfatter til tre bøker idag ( krim og romaner). Hun jobbet som pedagog og rådgiver relatert til  HR / studierådgivning / ledelse og kommunikasjon. Idag har hun over 35 år arbeidserfaring (fra å være pedagog for mennesker i alle aldre til å være en solid og engasjert bedriftseier /leder). Hun har spesialisert seg i ledelses strategier under endringsprosesser. Hun er innovativ, proaktiv og særlig løsningsfokusert, Hun tenker stadig nytt, og ser intuitivt talenter og behov hos mennesker. Et svært intuitivt menneske som sjelden har bommet i det hun forutsier hos mennesker. Hun nevner minst mulig disse evnene, hun bare bruker dem. 

Er du eller dere i  en vekst prosess da ville jeg ikke tvilt et sekund om å la henne sette fokus på  både mindset og mønstre i den LØFT-metoden som hun bruker og har utviklet (2004). Dette  er  hovedredskapet Isabelle Ophof bruker hver dag. Hun er også instruktør i Pedagogisk Mindfulness og mener at mindfulness og meditasjon gjør mennesker sterkere bevisst på  egne handlinger og resultater. Hun kaller hennes timer Powerful Mindfulness (PM) siden hun deler en enorm stor  styrke når hun setter i gang med deltakerne..

Hun har vært bedriftsleder i minst 18 av hennes yrkesaktive år. Både som gründer og administrerende direktør. Hun har alltid vært ekstremt fokusert på vekst både personlig og organisasjonsmessig.