Lev autentisk 

01.02.2022

Den kraftigste gaven du kan gi deg selv er forpliktelsen til å leve et autentisk liv. Det er ikke en lett oppgave . Du må bryte deg fri fra forførelser fra samfunnet og leve på dine egne premisser, under dine egne verdier og på linje med dine opprinnelige drømmer.

1. Innse din frykt:

Du blir holdt tilbake i livet av den usynlige årsaken til frykt, som holder deg i dine komfort soner, dette er den minst trygge sted å bo.

2. Lev med vennlighet:

Akkurat som dine ord er dine tanker verbalisert, dine gjerninger er din tro i aksjon. I alt du gjør, må du være snillere og mer sjenerøse enn forventet. Hvert øyeblikk med en annen person er en mulighet til å uttrykke din egne høyeste verdier og innflytelse.

3. Lag små daglige fremskritt:

Hvis du utmerker deg på mindre oppgaver, vil du også utmerke deg på større oppgaver. Med enkle murstein, kan du bygge praktfulle ting. "Den minste handling er alltid bedre enn de modigste av dine intensjoner,"

4. Gjør ditt beste arbeid for å lede ditt beste liv:

I din arbeidskraft har du en sjanse til å uttrykke dine personlige talenter, og å realisere den geni-en som du er bygget til å være.

5. Velg dine påvirkninger godt:

Du burde bruke din tid på steder og med mennesker som løfter og heve deg.

6. Finn den største glede i de enkleste gleder:

De fleste mennesker tilbringer mye av livet med å forfølge ting som ikke betyr noe til slutt. Du har et vell av enkle velsignelser rundt deg, som bare venter på å bli brukt.

7. Forstå den sanne meningen med livet:

Hvor godt du lever kommer an på hvor mye du elsker. Hjertet er mer veiviser enn ditt hode (mange bruker den for mye, det gjelder å finne balansen). Balanse følelser og fornuft.

8. Stå for noe større enn deg selv:

Hver og en av oss er her for en grunn, en form for misjon. Slik er det bare.

'Lev et liv etter DITT hjerte (passion /lidenskap), ikke andres!'

Isabelle O.