Klosterro i NSM

02.03.2022

Med en smak Klosterlivet i - Nordic Silence Monastery (NSM) - ønsker Isabelle Ophof å skape et hjem og et felleskap for alle mennesker uavhengig religion, kultur eller livsstil.
Formålet med å oppleve en smak av klosterlivet er å skape et sted, hvor mennesker fra hele verden kan oppholde seg i kortere eller lengre perioder i deres liv for å finne ro og indre vekst 

Et sted hvor mennesker kan søke stillhet og, fordypelse i seg selv. Et sted for å og finne ro gjennom et enklere liv.  Hvorfor dra til India når alle ressursene ligger så nærme her i vakre Norge.

'Nordic Silence Monastery' skal være et alternativ til det hektiske livet en kan oppleve. En oase hvor mennesker kan fordype seg og finne en mening med livet og for å oppdage på nytt sine talenter. Et åpent fristed og samtidig et vitnesbyrd for mennesker om, at der er andre verdier i verden enn materielle ting og selvrealisering. Denne smaken av klosterlivet skal gi mennesker muligheten for å re-etablere seg og derved finne meningen med tilværelsen igjen. 

Isabelle Ophof vil etablere et nærmest traditionell kloster, hvor mennesker kan oppholde seg i kortere eller lengre perioder. Å være i et kloster innebærer at man tar ansvar og sin del i klosterets hverdag og trivsel. Utover dette skal klosteret fungere som bevisstgjørings virksomhet, hvor det året rundt er mulighet for løftende samlinger som fremhever dine egne talenter og reise. Anerkjente undervisere / foredragsholdere / talentspeidere, vil holde mentor timer samt at Isabelle Ophof selv ønsker å fungere som koordinator og personlig mental trener for  besøkende og brukere.

Nordic Silent Monastery -NSM -skal være et 'midlertidig hjem bort fra eget hjem' men også Isabelle´s siste stoppested. Som et vandrende NSM gjør hun sine oppgaver idag men hun visualiserer daglig  moderskipet ´stillhetens kloster´ .Det vakreste hun kan se og som skal skapes i ren harmoni med naturen.


Å skape en smak av klosterlivet er en prosess over tid. Og dersom dere ønsker å være med og kan bidra med interesse og råd er du hjertelig velkommen. Muligens du ønsker å endre livsstilen din selv og bli med? Alt er mulig, det er du som bestemmer.

-Vil du også være en bidragsyter i hennes lidenskapelige visjon, ikke nøl - ta kontakt. All støtte vil være velkommen. Prosjektet tar den tid den trenger sier hun. Jeg har stor tro i denne kraftfulle visjonærens reise og vil følge hennes steg videre.- (Edvard Brosland).